Filosofiska institutionen

Forskningsseminarier

Institutionen har flera högre seminarier. För en längre presentation av de enskilda seminarierna klicka på det seminarium du är intresserad av.

Institutionens seminarierum är Eng2-1022. För terminens evenemang, inklusive seminarier, gå till sidan Kalendarium.


 • Engaging Vulnerability

  Ett seminarium arrangerat av Filosofiska institutionen, Institutionen för kulturantropologi och etnologi och Litteraturvetenskapliga institutionen.

  Seminarieansvarig för Filosofiska institutionen är Sharon Rider. Seminarium enligt särskild kallelse. Kontakta seminarieansvarig för att bli del av seminariets mejlinglista och få tillgång till seminarieunderlag.

 • Estetik

  Seminarieansvarig: Elisabeth Schellekens Dammann.

  Seminarium onsdagar 14.15-16. Kontakta seminarieansvarig för att bli del av seminariets mejlinglista och få tillgång till seminarieunderlag.

 • Filosofins historia

  Seminarieansvariga: Pauliina Remes och Tomas Ekenberg.

  Seminarium torsdagar 14.15-16. Kontakta seminarieansvarig för att bli del av seminariets mejlinglista och få tillgång till seminarieunderlag.

 • Praktisk filosofi

  Seminarieansvarig: Folke Tersman.

  Seminarium fredagar 11.15-13. Kontakta seminarieansvarig för att bli del av seminariets mejlinglista och få tillgång till seminarieunderlag.

 • Rättsfilosofi

  Seminarieansvarig: Patricia Mindus.

  Seminarium torsdagar 16,15-18 eller enligt kallelse. Kontakta seminarieansvarig för att bli del av seminariets mejlinglista och få tillgång till seminarieunderlag.

 • Språk- och kulturfilosofi

  Seminarieansvarig: Sharon Rider.

  Seminarium fredagar 13.15-15. Kontakta seminarieansvarig för att bli del av seminariets mejlinglista och få tillgång till seminarieunderlag.

 • Teoretisk filosofi

  Seminarieansvarig: Matti Eklund.

  Seminarium torsdagar 10.15-12. Kontakta seminarieansvarig för att bli del av seminariets mejlinglista och få tillgång till seminarieunderlag.